HjemmeTandplejen er klar og 100% gearet til igen at behandle alle vores patienter
Det glæder os, at vi i forbindelse med almene genåbning af Danmark, igen kan genoptage en god behandling af vores patienter. Vi kan igen undersøge og behandle private patienter, der ikke selv kan komme til tandlægen. Kontakt os på telefon 70 275 285 for at høre mere eller lave en aftale.
Og vi kan behandle kommunernes ældre borgere i omsorgstandplejen i takt med, at plejecentrene åbner op for besøgende, og hjemmeboende borgere igen føler sig trygge ved besøg af os.
Vi tager naturligvis forbehold for og arbejder efter alle de gældende retningslinjer, som Sundhedsstyrelsen har udstukket, og vores personale er alle udstyret med de rette værnemidler, og bliver løbende informeret om eventuelle ændringer, som vi skal overveje i forhold til vores behandlinger.

Vi skal stadig passe på hinanden
Det er vigtigt, at vi fortsat passer rigtig godt på hinanden. Derfor er det vigtigt, at du kontakter os, hvis du har tid til en tandbehandling og er i en af disse situationer:

  • Du har symptomer, også bare lette, som fx snue, ondt i halsen og/eller hoste.
  • Du har været i direkte kontakt med en bekræftet COVID-19 smittet person indenfor de sidste 14 dage.
  • Du, indenfor de sidste 14 dage, er kommet hjem fra en rejse fra et af de genåbnet lande.

HjemmeTandplejens personale er instrueret i også at være opmærksomme på ovennævnte således, at vi ikke risikerer at smitte vores patienter.

Er du i tvivl?
Ring og få en snak med os på kontoret: telefon 70 275 285.