Medarbejderne fortæller

Jeg glæder mig til at komme på arbejde om morgenen, fordi her er en dejlig atmosfære. Vi har det rart, griner meget sammen og deler både godt og skidt med hinanden. Her er gode,  rolige og strukturerede forhold for personalet.

Læs hele Marias historie.

Maria

Klinikassistent

Sammensætningen af personale er naturligvis meget vigtigt, men det er personalepleje bestemt også. Vi forsøger altid at have god relation til hinanden, uanset om man er direktør eller klinikassistent.

Læs hele Pernilles historie.

Pernille

Driftskoordinator

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med omsorgstandpleje og synes at mit arbejde i HjemmeTandplejen er vigtigt og meningsfuldt. Jeg ser mit arbejde som min hobby, og så får jeg ovenikøbet klaret dagens motion imens.

Læs hele Mettes historie.

Mette

Klinikassistent

Min faglige stolthed har fået nogle flere værdier. Det er muligt, at jeg ikke kan hjælpe borgeren med de store fine behandlinger i deres eget hjem, men jeg kan give dem en omsorgsfuld og nødvendig behandling ved at afhjælpe smerter eller en funktionel tyggefunktion. Disse behandlinger er mindst lige så vigtige som alt muligt andet.

Læs hele Lex’ historie.

Lex

Tandlæge

I de senere år, hvor vi er blevet flere, og hvor vi har fået skabt nogle supergode teams både udekørende og på kontoret, er det også et drive at skabe en god og spændende arbejdsplads for medarbejderne, hvor der er plads til både faglig og personlig udvikling.

Læs hele Tims historie.

Tim

Direktør