Medarbejderne fortæller

Jeg sætter pris på at navigere i de muliges land

Lex, Tandlæge

Lex har været virksomhedsansvarlig tandlæge i HjemmeTandplejen siden januar 2018 og er både en del at de teams, der kører i omsorgstandplejen, og dem der kører ud med tandlægebussen.

Ved et tilfælde blev jeg en del af omsorgstandplejen
”Jeg blev ansat til at betjene Tandlægebussen.com, men blev samtidig ’indskrevet’ til omsorgstandplejen, da HjemmeTandplejen manglede en tandlæge dertil. Da jeg sagde ja, var jeg lidt bekymret for, da det skulle betyde, at jeg både skulle udfordre min fysik og skulle gå på kompromis med min faglighed.

Heldigvis har jeg måtte sande, at min bekymringer var helt unødvendige, og som en ekstra bonus er vores arbejdsdag uden tandlægens normale arbejdspres og akkorder.”

Positive kompromiser og udfordringer
”Naturligvis er der udfordringer ved at arbejde med mobilt udstyr i borgernes eget hjem. Det er en helt anden arbejdsgang med interessante udfordringer, men det er på trods af det på ingen måde problematisk, da den store afveksling i dagens opgaver og arbejdsstillinger, har en positiv fysisk indvirkning.”

Jeg sætter pris på at navigere i de muliges land
”Min faglige stolthed har fået nogle flere værdier. Det er muligt, at jeg ikke kan hjælpe borgeren med de store fine behandlinger i deres eget hjem, men jeg kan give dem en omsorgsfuld og nødvendig behandling ved at afhjælpe smerter eller en funktionel tyggefunktion. Disse behandlinger er mindst lige så vigtige som alt muligt andet. Jeg møder som regel meget taknemmelige patienter.”