Medarbejderne fortæller

Jeg føler mig rigtig heldig

Mette, Klinikassistent

Mette er ny medarbejder og har været ansat i HjemmeTandplejen som klinikassistent siden februar 2019. Hun er en del af de udekørende teams i omsorgstandplejen. Mette er ved at blive introduceret til at blive en del af teamet i HjemmeTandplejens tandlægebus.

Der vil jeg engang arbejde
”Dengang jeg flyttede til området, så jeg en af HjemmeTandplejens biler i funktion, og jeg tænkte, at det ligner en god virksomhed med styr på tingene og ordentlige forhold. Der skulle dog gå nogle år, før jeg så at HjemmeTandplejen søgte nye medarbejdere, og at det passede med et jobskifte for mig.”

Heldigvis var det lige præcis som jeg forestillede mig
”Allerede den første da jeg mødte op på kontoret til en prøvekørsel, var det som om jeg altid havde været ansat. Der var en rigtig god stemning på kontoret – personalet tog smilende imod mig, og jeg følte mig hjemme fra første sekund.”

Jeg føler mig rigtig heldig
”Jeg har mange års erfaring i at arbejde med omsorgstandpleje og synes at mit arbejde i HjemmeTandplejen er vigtigt og meningsfuldt. Jeg ser mit arbejde som min hobby, og så får jeg ovenikøbet klaret dagens motion imens.”