Medarbejderne fortæller

Min arbejdsdag giver mening

Pernille, Driftskoordinator

Pernille har været ansat som driftskoordinator i HjemmeTandplejen siden maj 2017 år og står, sammen med Kirsten, for driften af HjemmeTandplejen.

En stemning af ”vores firma” giver et godt arbejdsmiljø
”Jeg er rigtig glad for mit arbejde, dels fordi her er nogle rigtig skønne kollegaer, men også fordi man her har gode muligheder for at udvikle sig både personligt og fagligt. I firmaet er der en ”vores firma ånd”, hvor man har troen på, at den enkelte medarbejder kan tage initiativer og arbejde selvstændigt. Det, at berørte medarbejdere altid er med i større beslutninger, gør, at den enkelte medarbejder føler sig hjemme i virksomheden.”

Min arbejdsdag giver mening
”Min arbejdsdag er delt op i enkelte moduler. Ved dagens start hjælper vi det udekørende personale godt afsted på dagens program, og derefter kan de altid ringe til mig, hvis de har brug for hjælp. Om formiddagen er jeg en vigtig hjælp for de borgere, pårørende, plejepersonale eller andre, der har brug for behandlingstider, vejledning om aktuelle situationer eller noget helt andet. I løbet af eftermiddagene har jeg tid til at følge op på liggende sager og fremadrettet planlægning. Min kollega Kirsten og jeg har et rigtigt godt samarbejde omkring disse opgaver”.

Personalepleje er vigtigt
Sammensætningen af personale er naturligvis meget vigtigt, men det er personalepleje bestemt også. Vi forsøger altid at have god relation til hinanden, uanset om man er direktør eller klinikassistent. Udover de planlagte års- og behandlermøder, prøver vi også at mødes uden for arbejdstid, så vi også lærer hinandens private side at kende. Det er naturligvis frivilligt, men det plejer at være rigtig hyggeligt.”