Behandlinger

Disse behandlinger kan vi udføre hos dig

Behandlinger

Selvom vi medbringer alt mobilt udstyr inkl. røntgenapparat, er der en række naturlige begrænsninger for, hvilke behandlinger vi kan udføre hos dig.

Vi vil som oftest kunne tilbyde at udføre disse behandlinger i dit hjem:

  • Undersøgelse
  • Tandrensning
  • Plastfyldninger
  • Proteser
  • Protesereparationer
  • Tandudtrækninger

Andre behandlinger skal udføres på en almindelig tandklinik eller evt. i vores tandlægebus (mod ekstrabetaling).

Vi kan ikke tilbyde at udføre akutbehandlinger.

 

Hvis man kan komme til behandling på en tandklinik, er det selvfølgelig bedst. Behandling i ens eget hjem kan aldrig blive lige så god som den, man får på en klinik, og der er en række behandlinger, der slet ikke kan udføres i hjemmet. Men hvis man ikke kan komme på tandklinik, og hvis alternativet så er ikke at få tandbehandling overhovedet, så er HjemmeTandplejens behandling i borgerens eget hjem et godt, sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende alternativ.

 

I foråret 2018 var jeg efter flere års ’forhandlinger’ endelig blevet godkendt til at få hjælp af den kommunale omsorgstandpleje. Desværre viste det sig, at de i min kommune, der er en af landets største, slet ikke yder behandling i eget hjem; kun pleje af tænderne. Man kan kun få behandling på en klinik, der på ingen måde egner sig for elektro-sensitive personer! Det var derfor ikke muligt for mig at få hjælp hos kommunen.

Jeg var derfor meget glad, da der blev lavet en aftale med HjemmeTandplejen om behandling i eget hjem.

Klik her for at læse mere om hvordan HjemmeTandplejen har hjulpet mig.

Patient med kronisk sygdom, Elektro hyper sensitivitet

Behandling i dit eget hjem?