Om tandbehandling i eget hjem

Kan du ikke komme til tandlægen, så kommer HjemmeTandlægen hjem til dig

Om tandbehandling i eget hjem

Det kan nu lade sig gøre at få besøg af tandlæge i eget hjem. Er man godkendt til kommunal tandpleje [omsorgstandpleje], kan man også få tilskud til behandlingen.

Efter mange års kamp med at finde en mulighed for at få ”strålefri” [fri for elekto-strålinger] behandling af mine tænder, lykkedes det endelig med hjælp fra andre medlemmer af EHS-foreningen i efteråret 2018 at få en aftale med HjemmeTandplejen.

I foråret 2018 var jeg efter flere års ’forhandlinger’ endelig blevet godkendt til at få hjælp af den kommunale omsorgstandpleje. Desværre viste det sig, at de i min kommune, der er en af landets største, slet ikke yder behandling i eget hjem; kun pleje af tænderne. Man kan kun få behandling på en klinik, der på ingen måde egner sig for elektro-sensitive personer! Det var derfor ikke muligt for mig at få hjælp hos kommunen.

Jeg var derfor meget glad, da der blev lavet en aftale med HjemmeTandplejen om behandling i eget hjem. Efter mit ønske (jeg bliver syg af både høj- og lavfrekvente felter) foregik behandlingen helt uden elektronisk udstyr (ingen røntgenbilleder etc.) og uden elektrisk lys. Det var heldigvis tilstrækkeligt med 2 ’elastikcykellygter’ og en solcellelampe. Det eneste elektriske apparat, der var nødvendigt, var en kompressor, der driver bor, sug mm. Den havde jeg på forhånd afskærmet med et stålnet og jordforbundet. Da den kun er i brug mens gamle fyldninger fjernes, drejer det sig kun om kort tid. På trods af, at jeg er meget følsom mht. elektromagnetisk stråling, gik det fint. Jeg har været meget glad for og tilfreds med samarbejdet med HjemmeTandplejen. De har været meget lydhøre og positivt indstillede over for mig og mine særlige behov.

Det er en stor lettelse for mig, at jeg nu kan få behandlet mine tænder, og det glæder mig at andre, der har brug for det, nu også har denne mulighed.

Har du brug for yderligere oplysninger mht. tandlægebehandlingen, er du velkommen til at henvende dig til mig pr. brev. HjemmeTandplejen har min postadresse (jeg kan desværre hverken benytte telefon eller pc).

 

Behandling i dit eget hjem?