Behandlingssteder

Her kan vi tilbyde dig behandling

Behandlingssteder

Vi kan tilbyde privat tandbehandling i en lang række kommuner over hele landet. Kontakt os for at høre, om vi dækker det område, hvor du bor. Hvis du ikke kan komme til tandlægen og har brug for behandling, så udfører vi behandlingen i dit eget hjem, idet vi medbringer alt mobilt udstyr inkl. røntgenapparat.

 

Efter at have haft jeres hjemmetandplejer, Line, på besøg tidligere i dag, vil jeg lige sende jer et par ord om min oplevelse af besøget.

Line var en utroligt venlig og rar person. Jeg var temmelig nervøs inden hun kom, men nervøsiteten forsvandt som dug for solen, da det gik op for mig hvor rar hun var.

Selve behandlingen, herunder fjernelsen af tandsten, var stort set smertefri, hvad jeg aldrig har prøvet før. Og, da jeg kun havde et hul, og en knækket tand, kunne jeg ånde lettet op. Line sagde, at hun selv, eller en af hendes kolleger, ville vende tilbage og tage sig af den videre behandling af disse.

Så, alt i alt, et meget positivt indtryk efter jeres første besøg. Så, tusind tak for det. 

Claus

Patient

Hvis man kan komme til behandling på en tandklinik, er det selvfølgelig bedst. Behandling i ens eget hjem kan aldrig blive lige så god som den, man får på en klinik, og der er en række behandlinger, der slet ikke kan udføres i hjemmet. Men hvis man ikke kan komme på tandklinik, og hvis alternativet så er ikke at få tandbehandling overhovedet, så er HjemmeTandplejens behandling i borgerens eget hjem et godt, sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende alternativ.

Behandling i dit eget hjem?