Ferievagtordning

Vi holder vagt, når tandplejen holder fri

Ferievagtordning

Omsorgstandplejens Ferievagt for kommunale omsorgstandplejepatienter giver borgere, plejepersonale og pårørende et sted, hvor de kan henvende sig og få hjælp, selvom Tandplejen holder ferie. Omsorgstandplejeborgere har som oftest reelt ikke mulighed for at bruge den tandpinevagt-ordning, som kommunen har etableret.

Vi besvarer opkald, giver råd og vejledning og udfører uopsættelig nødbehandling. På den måde får den kommunale tandplejes voksne brugere samme service som børnene. Tandplejen kan lade sine medarbejdere afvikle ferie i ferieperioderne og dermed fungere på fuld kraft i arbejdsperioderne.

Geografisk dækning
Omsorgstandplejens Fervievagt tilbydes i 2018 – 2019 til alle kommuner / kommunale tandplejer i Region Sjælland, Region Hovedstaden, Region Syddanmark og Region Midtjylland.

Kontakt os for mere information – det er helt uforpligtende.

Kontakt Omsorgstandplejens Ferievagt
Hvis du har spørgsmål eller du er visiteret til omsorgstandpleje i en af disse kommuner, og du har behov for tandplejehjælp kan du kontakte Omsorgstandplejens Ferievagt mandag til fredag kl. 8.00 – 12.00 på telefon 70 275 285.

Der er ikke noget værre end tandpine, og det er absolut ikke tilfredsstillende for vores ældre borgere, at de på grund af vores ferie ikke kan komme til tandlæge, når tandpinen opstår. Derfor tog vi konsekvensen og tilmeldte os HjemmeTandplejens Ferievagt, der løser problemet på kommunens vegne, mens den kommunale tandpleje holder ferie. Det er både en god løsning for vores borgere og for vores personale, der kan gå på ferie med god samvittighed.

Helle Vittrup Rasmussen

Overtandlæge, Furesø Kommune

Få mere information - helt uforpligtende!